Höstnyheter 2017

Mesoresurfacing

pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling

Vad innebär en pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling?

Det är en naturlig, effektiv stimulering av cellförnyelseprocessen och collagenproduktion samt förbättrar elastinfibrerna utan att på något sätt skada huden.

De microfina nålarna som finns på pHformulas M.E.S.O. device är gjorde av medicinskt klassat kirurgiskt stål och finns i storlekarna 0,25 och 0,50 mm beroende på var behandlingen ska utföras. Nålarna skapar mikrofina kanaler i huden som frigör tillväxtfaktorer och de aktiva ingredienserna som appliceras absorberas effektivt av huden.

pHformula "skin resurfacing"-behandling med M.E.S.O. device resulterar i en 70-80% penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras.
Ca 60 min   1800:-

ArtDeco Beauty of nature

ARTDECOs höstkollektion Beauty of Nature är inspirerad av dimhöljda berg en höstdag i Ostasien. Design-element som kolibris, blommönster och varma, mörka färger med en pudrig effekt är källan bakom årets kollektion. Mustiga läppstift i nypon, bär, kakao och mörkt plommon är supersnyggt på hösten. Årets triobox har en vacker design, precis som favoriten i höstskrud, Volume Sensation Mascara. En riktig volymmascara som ger dramatisk längd och volym.

Skuggorna kommer i perfekta höstnyanser. Long Lasting Brow Liner är en flytande brynpenna med filtspets som sitter som berget. Höstens rouge har även den en vacker design med mjuka nyanser som passar de flesta. Komplettera looken med nya härliga höstlack.

Barrier Controll med Belico Derma Concept

Regenererande ansiktsbehandling för känslig, torr eller skadad hud
Är din hud i dålig kondition? Du applicerar en kräm men inget händer, du är torr i alla fall? Denna behandling hjälper dig!
Effekt: regenererande, fuktgivande, cirkulationsfrämjande, energigivande och mycket närande. Behandlingen sker med ultraljud som masserar in de verksamma ämnena i produkterna. Produkter i Belico Derma Concept väljer vi individuellt efter dina behov.
ca 60 min 895:-
 

Önskar Boka Följande Erbjudande