Vinter 2018

Mesoresurfacing

pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling

Vad innebär en pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling?

Det är en naturlig, effektiv stimulering av cellförnyelseprocessen och collagenproduktion samt förbättrar elastinfibrerna utan att på något sätt skada huden.

De microfina nålarna som finns på pHformulas M.E.S.O. device är gjorde av medicinskt klassat kirurgiskt stål och finns i storlekarna 0,25 och 0,50 mm beroende på var behandlingen ska utföras. Nålarna skapar mikrofina kanaler i huden som frigör tillväxtfaktorer och de aktiva ingredienserna som appliceras absorberas effektivt av huden.

pHformula "skin resurfacing"-behandling med M.E.S.O. device resulterar i en 70-80% penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras.
Ca 60 min   1800:-

ArtDeco Vintersmink 2017

ArtDeco The Art of Beauty

ARTDECOs vinterkollektion the Art of Beauty

Ge dina naglar ett holografiskt utseende - du behöver inte vänta länge, lacken torkar mycket snabbt.
  • Nagellacket överför alla regnbågens färger till dina naglar. Beroende på vinkeln kommer dina naglar att glänsa i rött, orange, gröt, blå eller lila.
Nagellack, Applicera 2-i-1 lack som en bas på dina naglar. Låt det torka. Applicera sedan Holo Nail Lacquer i två tunna skikt och låt dina naglar glänsa. Applicera ingen toplack på Holo Nail Lacquer, det kommer att förlora sitt holografiska utseende om du gör det.
Belico Derma Concept

Barrier Controll med Belico Derma Concept

Regenererande ansiktsbehandling för känslig, torr eller skadad hud
Är din hud i dålig kondition? Du applicerar en kräm men inget händer, du är torr i alla fall? Denna behandling hjälper dig!
Effekt: regenererande, fuktgivande, cirkulationsfrämjande, energigivande och mycket närande. Behandlingen sker med ultraljud som masserar in de verksamma ämnena i produkterna. Produkter i Belico Derma Concept väljer vi individuellt efter dina behov.
ca 60 min 895:-
 

Önskar Boka Vårnyheten 2018