Sommar 2018

Mesoresurfacing - Microneedling

pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling

Vad innebär en pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling?

Det är en naturlig, effektiv stimulering av cellförnyelseprocessen och collagenproduktion samt förbättrar elastinfibrerna utan att på något sätt skada huden.

De microfina nålarna som finns på pHformulas M.E.S.O. device är gjorde av medicinskt klassat kirurgiskt stål och finns i storlekarna 0,25 och 0,50 mm beroende på var behandlingen ska utföras. Nålarna skapar mikrofina kanaler i huden som frigör tillväxtfaktorer och de aktiva ingredienserna som appliceras absorberas effektivt av huden.

pHformula "skin resurfacing"-behandling med M.E.S.O. device resulterar i en 70-80% penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras.
Ca 60 min   1800:-

https://www.artdeco.com/en/

ArtDeco Sommar 2018

Artdeco är en komplett makeup-serie som du kan skräddarsy efter dina behov.

Trendfärger - Artdeco presenterar regelbundet trendkolletioner, till exempel bronzing- och glamourkollektioner, som är noggrannt utvalda att matcha de senaste trenderna inom mode och skönhet.

Refillsystem - Ögonskuggor och rouge har alla magneter undertill så att du kan kombinera dina favoritfärger i Beauty-boxarna och byta ut dem som du önskar. Refillförpackningar finns också för en mängd andra produkter. Systemet är individuellt, miljövänligt och låter dig själv använda din kreativitet, My Beauty My Way!

Innovationer - Artdeco kommer hela tiden med innovationer som följer trenderna och ger dig ett perfekt resultat. Till exempel våra bästsäljare Eyeshadow Base, Magic Fix, Long-wear Concealer, Contouring Palette, 3-1 Fixning Spray och Beauty Balm Lip Base.

Special-produkter - Hos Artdeco finner du intressanta specialprodukter för perfekt make-up, till exempel camouflage-produkter, Spray on leg Foundation och Eyedesigner.

Nagelvård - Artdeco erbjuder professionella nagelvårds-produkter med lösningar på alla nagel-problem och nagellack i hög kvalitet i trendiga nyanser.

Artdeco - My Beauty My Way

Belico Derma Concept

Barrier Controll med Belico Derma Concept

Regenererande ansiktsbehandling för känslig, torr eller skadad hud
Är din hud i dålig kondition? Du applicerar en kräm men inget händer, du är torr i alla fall? Denna behandling hjälper dig!
Effekt: regenererande, fuktgivande, cirkulationsfrämjande, energigivande och mycket närande. Behandlingen sker med ultraljud som masserar in de verksamma ämnena i produkterna. Produkter i Belico Derma Concept väljer vi individuellt efter dina behov.
ca 60 min 895:-
 

Önskar Boka Sommar Behandling 2018