Boka nedan - Kroppspeeling

En peelingbehandling gör huden mjukare, återfuktar den och ger en ökad elasticitet. Vi har allmänt stärkande, slimmande eller uppfriskande alternativ.

Se våra olika peelingbehandlingar nedan.
 

Saltscrub
En omsorgsfullt ihopsatt peeling av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Tar bort döda hudceller och gör huden mjuk, len och väldoftande. Förbättrar blodcirkulationen. Passar även som parbehandling, ni skrubbas samtidigt i samma rum. Kombinera gärna med vårt thermalbad!
20 min 395:-

 

Algscrub 
Tar bort ojämnheter, dränerar, förbättrar microcirkulationen och förebygger celluliter. Avslutas med en bodylotion som innehåller paprika för fortsatt effekt. Passar även som parbehandling, ni skrubbas samtidigt i samma rum. Kombinera gärna med vårt thermalbad!
30 min 395:-

 

Chokladscrub
En effektiv behandling för dig som älskar choklad som består av en kombination av havssalt, kakaosmör och kakao. Visste du att kakao stimulerar produktionen av serotonin? Choklad sänker bland annat blodtrycket, minskar kolesterolvärdet och är antidepressivt. Passar även som parbehandling, ni skrubbas samtidigt i samma rum. Kombinera gärna med vårt thermalbad!
30 min 395:-

Boka kroppspeeling