Boka nedan - Kurpaket

Våra kurpaket är noga sammansatta för att skapa en bra helhet. Du kan enkelt välja det som passar dig bäst efter behov, smak eller sinnesstämning.

Se våra olika kurpaket nedanför.


Relaxkur
En avslappnande kur med kurbad och helkroppsmassage. Perfekt efter ett träningspass eller vid stela och ömmande muskler. Efteråt kommer du känna dig som en ny människa!
70 min 895:-

Minirelaxkur
En enklare variant av relaxkuren. Kurbad följt av 20 minuter lång halvkroppsmassage.
40 min 640:- 

Du & Jag, Minirelaxkur för 2 personer samtidigt  1150:-

Slimkur
100% naturlig behandling bestående av alginpackning och kurbad. Slimmande för hela kroppen, vätskedrivande, hjälper till att bryta ner fettvävnad. Toppenbehandling!
80 min 895:-

SPA-Mix
Fyra behandlingar i ett. Att bara vara och sedan vila. Låt oss ta hand om dig på bästa sätt. Det är du värd! Paketet innehåller ett mineralrikt thermalbad med undervattensmassage, avslappnande ryggmassage, ansiktsmassage och en skön fotmassage. Du kan köpa behandlingen som presentkort i vår webshop.
80 min 1150:-

Lyxbehandling
Kuren som har allt man kan önska sig. Först en rejäl kroppspeeling följt av en inpackning du väljer själv, antingen lera eller aroma. Därefter ett bubblande kurbad, sedan helkroppsmassage med lindblomsolja och till sist en ansiktsbehandling på 25 minuter. Lyx i ordets rätta bemärkelse!
150 min 1995:-

Boka kurpaket