Personer som får massage.

Boka nedan - Massage på Thermal Classic Spa

Vi har öppet vardagar 9.00-18.00
Boka din valfri massage nedan, vi bekräftar bokning via mail inom några timmar.
Vill du boka samma dag "Ring" 0520-481101
 annars bokar du via bokningsformuläret nedan. Ej avbokad tid debiteras, återbud senare än 24 timmar före överenskommen behandlingstid debiteras till 100%.

Boka Valfri Massage - mer info nedan ( bekräftelse kommer via mail)

Massage är en av de allra äldsta och kanske enklaste metoderna att behandla människor. Under tusentals år har man i många olika kulturer världen över insett den terapeutiska effekten av denna behandling.

Att massage har en avslappnade effekt är ingen nyhet – men nu har forskare kommit fram till att effekten är så god att den även kan lindra symptomen även vid depression och utmattning.

Forskarna menar att massagen kan hjälpa människor med depression av flera anledningar, till exempel genom att minska stress och att framkalla avslappning.

Massagen ger dels fysiologiska effekter när hudens känselreceptorer aktiveras, men visade sig även ha en viktig social aspekt. Många tycker samtidigt att man får en stunds vila, ett andrum vid behandlingstillfället.

Se våra olika massagebehandlingar nedanför.


Helkroppsmassage
Lugn och avslappnande massage med lindblomsolja. Passar även som parbehandling. Ni masseras samtidigt i samma rum.
50 min 695:-


Halvkroppsmassage
Avslappningsmassage för rygg, axlar och nacke, de vanligaste problemområdena.  Passar även som parbehandling. Ni masseras samtidigt i samma rum.
25 min 395:- eller 10-kort för 3300:-


Halvkroppsmassage med fibroolja mot värk
Djupgående massage med handplockad fibroolja som löser upp spänningar och muskelknutar.  Passar även som parbehandling. Ni masseras samtidigt i samma rum.
25 min 450:-


Chokladmassage
Den här heta massagetrenden är avslappnande och perfekt för utmattade kroppar. Den är mjukgörande och motverkar depression, dämpar PMS, bromsar hudens åldrande, tillför antioxidanter. Helkroppsmassage som utförs med chokladolja.  Passar även som parbehandling. Ni masseras samtidigt i samma rum.
50 min 795:-


Aromamassage
Mjuk massage för hela kroppen. Vid aromamassage används individuellt anpassade eteriska oljor. Du kan välja mellan Relax, Energi eller Hot. Den sistnämnda motverkar celluliter. Passar även som parbehandling. Ni masseras samtidigt i samma rum.
50 min 795:-

Aromamassage - topp till tå
En helhetsmassage där vi börjar med aromamassage för hela kroppen, fortsätter med hårbotten och ansikte och avslutar med fotmassage.  Passar även som parbehandling. Ni masseras samtidigt i samma rum.
75 min 895:-