Microneedling i Trollhättan

BEHANDLINGSOMRÅDEN: Lätt överskottshud på ögonlock, Mindre påsar under ögonen, Bristningar, Ärr / acne ärr, Lös hud, Vårtor, Skintags , Fibrom, Fina linjer , Djupa rynkor. Icke invasiv – Rekommenderas för patienter som inte vill genomgå operation.

Boka tid Online

Microneedling/Dermapen/Mesoterapi

Dermapen/microneedling kan förbättra
Fina rynkor/linjer, Akne, akneärr, Ärr, Pigmenteringar, Stora porer, Rosacea
Har du dessa problem så kan vi hjälpa dig.
MesoresurfacingTM behandlingen är framtagen för att skapa mikroskopiska kanaler tillsammans med M.E.S.O. glow device, vilket stimulerar det naturliga försvarssystemet för att reparera och producera collagen samt proteiner på behandlingsområdet. pHformula's aktiva ingredienser appliceras på huden efteråt för att försäkra en effektiv upptagning och ytlig stimulering. Resultatet i hudens tjocklek blir förbättrad, en minskning av ytliga ärr, reducering av hudbristningar och minimerar fina linjer.

75 min 1.800:-

FUNDERING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Thermal Classic Beauty
Åkerssjövägen 10 (Innovatum)
461 53 Trollhättan

Vägbeskrivning

Telefon 
0520-48 11 01

Orgnr: 969628-3697

Butikens öppettider

Måndag - Fredag: 10.00 - 16.00

Behandlingar kan bokas online

Måndag - Fredag: 09.15 - 17.45

Boka online

* Angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermal Classic Beauty aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermal Classic Beauty.