Välj mellan många olika behandlingar

Vi har garanterat något för dig.

På Thermal Classic Salong kan du välja bland många behandlingar. Vi erbjuder till exempel: olika sorters massage, ansiktsbehandling och medicinsk hudvård. Vi har över 25 års erfarenhet, vilket inte bara gör oss till en av de äldsta anläggningarna i Sverige, utan även till en av dem mest unika! Vi har även BIOPTRON Ljusterapisystemet som är en världsomspännande patenterad ljusbehandling, en medicinteknisk apparat med en särskild optisk enhet som sänder ut ljus som liknar den del av det elektromagnetiska spektrumet som naturligt produceras av solen, men utan UV-strålning.

Ansiktsbehandling - Hudvård

Vi har ungerska kurterapeuter, 

experter på gammal ungersk badtradition.
Några av våra specialiteter är Thermal Crystal-saltet från Sárvár och den svarta Moor-leran från thermalsjön Héviz. Vi använder som första salong i Sverige det nya och revolutionerande hudvårdsmärket Ilcsi Beautifying Herbs, också det från Ungern. Ilcsi Beautifying Herbs är ekologiskt och använder sig av 100% vegetabiliska råvaror.

Läs mer här

Massage i Trollhättan

Sköna massagebehandlingar. Vi erbjuder halvkropps-, helkropps- och chokladmassage m.m. Du kan även välja att utforma din egen massage utefter de områdena du vill fokusera på. 

Läs mer här

Hudvård & Massage i Trollhättan

Välkommen till Thermal Classic Beauty Salong i Trollhättan. Hos oss kan du njuta av halvkropps-, helkropps- och chokladmassage m.m. Du kan även välja att utforma din egen massage utefter de områdena du vill fokusera på. 

Läs mer här

Återhämtning

Att få möjligheten att bara varva ner och koppla av är mer underskattat än man kan tro. Med våra underbara behandlingar får du en återhämtning som verkligen får dig att slappna av och samla kraft. 

Läs mer här

Behandling i Grupp

Grupperbjudanden inom hälsa & skönhet i Trollhättan.

Möhippa? Födelsedag? Företagskickoff? Kom till oss!

Vill ni fira någon eller ordna en möhippa? Då kan vi erbjuda våra behandlingspaket med tre olika alternativ. (Minst 4 personer)

Läs mer här

Mysig o rogivande miljö med sköna behandlingar 👍😊

Maria Jensen

FUNDERING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Mycket duktig personal och trevlig miljö.

Carina Danielsson

Perfekt ställe att koppla av på! Fantastisk personal/ägare! Underbar massage!!!

Vera Moseng

Thermal Classic Spa & Hälsocenter
Polhemsgatan 2
Trollhättan, Trollhättan 461 30

Boka online

Telefon 
0520-481101

Orgnr: 9696283697

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermalclassicspa aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermalclassicspa.

Öppettider

 

Mån - Fre   09:00 - 18:00

Lör  Efter öv. kom.

Sön Stängt