NYHET!, Nu kan du kombinera ihop din egen behandlig, kombinerar på det sätt du önskar! På Thermal Classic Spa kan du välja bland över 50 behandlingar. Vi erbjuder till exempel: Kurbad, Kroppspeeling, Kroppsinpackning, olika sorters Massage, Ansiktsbehandling och Medicinsk hudvård. Vi har över 20 års erfarenhet, vilket inte bara gör oss till en av de äldsta day spa anläggningarna i Sverige, utan även till en av dem mest unika! Vi har även BIOPTRON Ljusterapi systemet som är en världsomspännande patenterad ljusbehandling, en medicinteknisk apparat med en särskild optisk enhet som sänder ut ljus som liknar den del av det elektromagnetiska spektrumet som naturligt produceras av solen, men utan UV-strålning.


Stort urval av behandlingar

Spa

Hudvård

Vi har ungerska kurterapeuter, 

experter på gammal ungersk badtradition.
Några av våra specialiteter är Thermal Crystal-saltet från Sárvár och den svarta Moor-leran från thermalsjön Héviz.
Vi använder som första salong i Sverige det nya och revolutionerande hudvårdsmärket Ilcsi Beautifying Herbs, också det från Ungern. Ilcsi Beautifying Herbs är ekologiskt och använder sig av 100% vegetabiliska råvaror.

Massage

Massage

Sköna massagebehandlingar. Vi erbjuder halvkropps-, helkropps- och chokladmassage m.m.

Du kan även välja att utforma din egen massage utefter de områdena du vill fokusera på. 

Spa

Återhämtning

Att få möjligheten att bara varva ner och koppla av är mer underskattat än man kan tro. Med vårt underbara kurbad får du en en återhämtning som verkligen får dig att slappna av och samla kraft. Vi använder oss av termalkristaller från Ungern som verkligen gör susen för kropp och själ.

Utforma din egen behandling!

Alla människor är unika, precis som alla behov. Därför låter vi dig utforma din egen behandling. 

Läs mer här

Thermal Classic Spa & Hälsocenter
Polhemsgatan 2
Trollhättan,  461 30

Telefon 
0520-481101

E-post 
kund@thermalclassicspa.com


Orgnr: 9696283697