På Thermal Classic Spa kan du välja bland över 50 behandlingar. Vi erbjuder till exempel: Kurbad, Kroppspeeling, Kroppsinpackning, olika sorters Massage, Ansiktsbehandling och Medicinsk hudvård. Vi har över 20 års erfarenhet, vilket inte bara gör oss till en av de äldsta day spa anläggningarna i Sverige, utan även till en av dem mest unika! Vi har även BIOPTRON Ljusterapi systemet som är en världsomspännande patenterad ljusbehandling, en medicinteknisk apparat med en särskild optisk enhet som sänder ut ljus som liknar den del av det elektromagnetiska spektrumet som naturligt produceras av solen, men utan UV-strålning.

 

Stort urval av behandlingar

Spa

Hudvård

Vi har ungerska kurterapeuter, 

experter på gammal ungersk badtradition.
Några av våra specialiteter är Thermal Crystal-saltet från Sárvár och den svarta Moor-leran från thermalsjön Héviz.
Vi använder som första salong i Sverige det nya och revolutionerande hudvårdsmärket Ilcsi Beautifying Herbs, också det från Ungern. Ilcsi Beautifying Herbs är ekologiskt och använder sig av 100% vegetabiliska råvaror.

Massage

Massage

Sköna massagebehandlingar. Vi erbjuder halvkropps-, helkropps- och chokladmassage m.m.

Du kan även välja att utforma din egen massage utefter de områdena du vill fokusera på. 

Spa

Återhämtning

Att få möjligheten att bara varva ner och koppla av är mer underskattat än man kan tro. Med vårt underbara kurbad får du en en återhämtning som verkligen får dig att slappna av och samla kraft. Vi använder oss av termalkristaller från Ungern som verkligen gör susen för kropp och själ.

Kontakta oss idag!

Vi hittar en behandling som passar just dina behov!

Läs mer här

Thermal Classic Spa & Hälsocenter
Polhemsgatan 2
Trollhättan,  461 30

Telefon 
0520-481101

E-post 
kund@thermalclassicspa.com (enbart för kunder)

kontakt@thermalclassicspa.com

Orgnr: 9696283697

 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermalclassicspa aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermalclassicspa.

Öppetttider

 

Mån - Fre   09:00 - 18:00

Lör  Efter öv. kom.

Sön Stängt

Skriv text här