Thermalbad / Behandlingspaket i Trollhättan

Att bara vara och sedan vila. Låt oss ta hand om dig på bästa sätt. Det är du värd!

Boka Thermalbad/ Behandlingspaket online

Thermalbad 

Naturens gåva brukar man säga. Genom en unik process har man lyckats destillera fram thermalsalt med bibehållen effekt. Den innehåller en mängd biologiskt aktiva mineraler och spårämnen. Mjukar upp leder och muskler. 

2-3 personer kan bada samtidigt. (-10%)

20 min för 395:-

Kroppspeeling

En kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Eteriska oljor av Grapefrukt, Rosmarin och Kanel tillför en fräsch doft och flera välgörande effekter på huden. Behandlingen peelar effektivt bort döda hudceller, vilket gör huden mjuk och jämn, och dessutom förbereder den för en jämnare solbränna som håller längre. Peelingen stärker, stramar upp och stimulerar huden, vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar. Den verkar även förebyggande mot acne på överarmar och rygg.
Passar även som parbehandling. 

25 min för 395:-

Mini-relaxkur

Thermalbad med thermalsalter och ryggmassage i en skön kombination. 

Passar även som parbehandling. (-10%)
40 min för 695:-

 

Relaxkur

En avkopplande stund med thermalbad med thermalsalter som följs av en klassisk helkroppmassage.

Passar även som parbehandling. (-10%)

70 min för 895:-

SPA-Mix

Har du svårt att välja mellan våra behandlingar? Testa en spa-mix. Fyra behandlingar i kombination. Paketet innehåller ett mineralrikt thermalbad med undervattensmassage, avslappnande ryggmassage, ansiktsmassage och en skön fotmassage. 

Passar även som parbehandling. (-10%)

80 min för 1.195:- 

 

SPA-Mix Special 

Kom till oss och få en Spa-mix Special. Paketet innehåller ett mineralrikt thermalbad (se ovan) avslappnande ryggmassage, fotmassage och en djuprengörande ansiktsbehandling,

Passar även som parbehandling. (-10%)

120 min för 1.550:-

Lyxbehandling  Lata Lyxbad - Läkande Lera

Denna fantastiska behandling innefattar allt man kan önska sig. Vi börjar med en rejäl kroppspeeling som följs av en kroppsinpackning. Därefter sitter du i ett ljuvligt bubblande kurbad med thermalsalter i. Fortsätter med en skön stund med helkroppsmassage där vi använder lindblomsolja.
Ansiktsbehandlingen kommer sist som blir kronan på verket. Kom till oss, samla kraft och njut!

Passar även som parbehandling. (-10%)
120 min  för 1.995:-

Thermal Classic Spa & Hälsocenter
Polhemsgatan 2
Trollhättan,  461 30

Boka online

Telefon 
0520-481101

Orgnr: 9696283697

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermalclassicspa aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermalclassicspa.

Öppettider

 

Mån - Fre   09:00 - 18:00

Lör  Efter öv. kom.

Sön Stängt