Kvinna som får en ansiktsbehandling

Boka nedan - Djuprengörande ansiktsbehandlingar

Portömning
Djuprengörande - Bas

Klassisk ansiktsbehandling med portömning. Huden stimuleras och får ny energi, den blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Vi börjar med en hudanalys och avslutar med anpassade produkter för ögon, ansikte och läppar.
50 min 595:-

Djuprengörande - Special
Efter djuprengörande basbehandling (se ovan) fortsätter vi med en gelbaserad inpackning individuellt anpassad efter din huds behov. Produkterna i inpackningen är helt och hållet naturliga och består av vitaminer och mineraler från frukt, fruktsyror och växter. Special börjar precis som Bas med en hudanalys och avslutar med anpassade produkter för ögon, ansikte och läppar.
75 min 695:-

Djuprengörande - Lyx
En helhetsbehandling där portömning, mask, gelinpackning och ansiktsmassage ingår. Utgår från Special med tilläggen ansiktsmassage och lymfdränage. Börjar precis som Bas och Special med en hudanalys och avslutar med anpassade produkter för ögon, ansikte och läppar.
90 min 795:-

Medicinsk hudvård - acnebehandling
Har du problem med acne?
Acne är en hudsjukdom som är mycket påfrestande och kan orsaka sociala begränsningar. Vanligen känns huden fet med synliga pormaskar och/eller inkapslade porer. Acne utvecklar lätt inflammationer som kan vara allt från mindre röda hudknottror till större varbölder.

Vi tar hand om din hud på bästa sätt. Vi gör en portömning som är nödvändig för att huden ska andas. Beroende på vilken typ av acne du har väljer vi behandlingsform. Behandlingen avslutas med BIOPTRON laserlampa som har en läkande effekt.
75 min 695:-


Exfoliation
Phytopeeling (vegetabilisk peeling)
Effektiv ansiktsbehandling med fruktsyror för alla hudtyper som ökar cirkulationen och är utslätande. Den rensar, återuppbygger huden inifrån och utifrån, rättar till fuktnivån och löser upp det översta torra lagret av hud som består av keratin. Behandlingen innehåller en biologisk peelingmask med äpple, druva, paprika och lavendel. För bästa effekt bör man göra en Phytopeeling ca 4 veckor efter portömning.
50 min 495:-

 

Quick fixes
Ansiktsbehandling för alla
Behandlingen består av en grundligare rengöring, enzympeeling och en avslappnande ansiktsmassage. Passar för alla, oavsett ålder eller hudtyp.
25 min 395:-

Aroma ansiktsbehandling
En avslappnande behandling med rengöring, enzympeeling, ansiktsmask och massage.
40 min 450:-

Ansiktsbehandling med C-Vitamin
C-Vitamin ger energikickar, vilket är en sanning som alla känner till. Men att den också kan hjälpa ett ansikte att lyfta är relativt nya rön. C-Vitaminet hjälper kroppen att hålla igång prodktionen av kollagen. Dessutom bryter det ned fria radikaler som gör att huden åldras och blir rynkig. Resaultatet syns därför ganska snart i form av en klarare och fastare hud. C-Vitamin gör att energiproduktionen i huden ökar och vitaliteten återställs.
45 min 495:-
 

Vi har öppet vardagar 9.00-18.00
Boka din ansiktsbandling nedan, vi bekräftar bokning med sms inom 8 timmar.
Vill du boka samma dag "Ring" 0520-481101
 annars bokar du via bokningsformuläret nedan. Ej avbokad tid debiteras, återbud senare än 24 timmar före överenskommen behandlingstid debiteras till 100%

Boka ansiktsbehandling - mer info nedan (bekräftelse kommer via mail)