Kroppsbehandlingar

Att bara vara och sedan vila. Låt oss ta hand om dig på bästa sätt. Det är du värd!

Thermalbad 

Naturens gåva brukar man säga. Genom en unik process har man lyckats destillera fram thermalsalt med bibehållen effekt. Den innehåller en mängd biologiskt aktiva mineraler och spårämnen. Mjukar upp leder och muskler. 

20 min för 395:-

Kroppspeeling

En kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Eteriska oljor av Grapefrukt, Rosmarin och Kanel tillför en fräsch doft och flera välgörande effekter på huden. Behandlingen peelar effektivt bort döda hudceller, vilket gör huden mjuk och jämn, och dessutom förbereder den för en jämnare solbränna som håller längre. Peelingen stärker, stramar upp och stimulerar huden, vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar. Den verkar även förebyggande mot acne på överarmar och rygg. Passar även som parbehandling.

25 min för 395:-

Massage

Massagen är en av de allra äldsta och kanske enklaste metoderna att behandla människor.

Halvkroppsmassage/rygg

Avslappningsmassge för rygg nacke och axlar. Vi rekommenderar en ryggmassage 1 gång/månad i förebyggande syfte. Passar även som parbehandling.

25 min för 395:-

Helkroppsmassage

Avslappningsmasseg för rygg, ben och armar. Vi använder lindblomsolja för en lugnande effekt. Passar även som parbehandling.

50 min för 695:-

Fibromassage

Har du värk? Väldigt stel i axlar eller lendrygg? Beställ en fibromassage!’Fibromassage är värmande och väldigt djupgående. Även mot akuta problem.

25 min för 450:-

Aromamassage

Rogivande mjuk massageform för hela kroppen med individuell oljeblandning av eteriska oljor. Passar även som parbehandling.

50 min för 795:-

Aromamassage topp till tå

En rogivande mjuk massageform med en individuell oljeblandning av eteriska oljor. Du får massage för hela kroppen, ansikte och hårbotten. Avslutas med en härlig fotmassage. Passar även som parbehandling.

75 min för 895:-

Chokladmassage/helkropp

Följ trenden! Unna dig en helkroppsmassage med chokladolja. Perfekt och lyxigt för trötta kroppar. Ökar välbefinnandet. Länge har det varit snack om att choklad ska vara hälsosamt. Det är inte bara himmelskt gott, dämpar pms och tillför antioxidanter. Det är även bra för huden och humöret. Choklad sägs vara mjukgörande, motverka depression, öka koncentrationsförmågan. 

Ren avslappning. Passar även som parbehandling.
50 min för 795:-

Fotbad & Fotmassage

En fantastiskt skön fotmassage för trötta fötter.

25 min för 395:-

Spa-fot behandling

En uppmjukande, fuktbevarande, välgörande fotbehandling med scrub, inpackning och en härlig djupgående fotmassage.

45 min för 550:-

Mini-relaxkur

Thermalbad med thermalsalter och ryggmassage i en skön kombination. Fungerar även som parbehandling.
40 min för 640:-


Du & Jag mini-relaxkur parbehandling

Samma som ovan men för två personer samtidigt.

40 min för 1.150:-


Relaxkur

En avkopplande stund med thermalbad med thermalsalter som följs av en klassisk helkroppmassage. Fungerar även som parbehandling.

70 min för 895:-

SPA-Mix

Har du svårt att välja mellan våra behandlingar? Testa en spa-mix. Fyra behandlingar i kombination. Paketet innehåller ett mineralrikt thermalbad med undervattensmassage, avslappnande ryggmassage, ansiktsmassage och en skön fotmassage. 

80 min för 1.150:-


SPA-Mix Special 

Kom till oss och få en Spa-mix Special. Paketet innehåller Ett mineralrikt thermalbad (se ovan) avslappnande ryggmassage, fotmassage och en djuprengörande ansiktsbehandling,

120 min för 1.495:-

Lyxbehandling    Lata Lyxbad - Läkande Lera

Denna fantastiska behandling innefattar allt man kan önska sig. Vi börjar med en rejäl kroppspeeling som följs av en kroppsinpackning. Därefter sitter du i ett ljuvligt bubblande kurbad med thermalsalter i. Fortsätter med en skön stund med helkroppsmassage där vi använder lindblomsolja.
Ansiktsbehandlingen kommer sist som blir kronan på verket. Kom till oss, samla kraft och njut!
120 min  för 1.995:-