Bioptron och LOW LED ljusterapi

Ljusterapi system hos Thermal Classic Beauty i Trollhättan

Boka ljusterapi 0nline

En behandling

20 min

Pris: 150:-

Fem behandlingar

5 ggr 20 min

Pris: 600:-

LOW LED ljusbehandling

30 min

Pris: 595:-

Bioptron

Ljusterapi lämpar sig till både människor och djur och särskilt väl inom följande områden: sårläkning, brännsår, sårläkning efter operation, smärtbehandling, fysioterapi, idrottsmedicin. Används på sjukhus, vårdcentral och veterinärkliniker men även av privatpersoner runtom i världen. En kombination av infraröda och synliga våglängder som ger effekt på cellulär nivå. Förbättrar mikrocirkulationen och ökar syresättningen i cellen men BIOPTRON startar även en cellulär kedjereaktion och som ringar på vattnet sprider sig den läkande effekten i organismen.

Vid svåra hudproblem kan BIOPTRON användas som ett komplement till konventionell behandling för att påskynda läkningsprocessen. Många nöjda kunder berättar att de ser en markant reducering av fina linjer, huden blir klarare och får en ny lyster.

BIOPTRON påverkar cellregenereringen och aktiverar kollagenproduktionen. Det ger en spänstigare och mer elastisk hud.

Många upplever att immunförsvaret fungerar bättre. De vita blodkropparnas kapacitet ökar med ca 50 %. Immunglobin ökar inom 24 timmar efter en behandling, vilket annars normalt tar ca 14 dagar. Det kan även ge en positiv effekt vid nedstämdhet och depression.

LOW LED ljusbehandling

7 färger Led Facial Mask Beauty Skin LED Face Light Therapy.

LED-ljusterapiapparaten för ansikte kommer att regenerera och föryngra din hud. Vi använder ljusenergi för att öka cellulär metabolism och för att aktivera förnyelseprocesser. Detta kommer att öka produktionen av kollagen, elastin och proteiner i huden.

Forskning och utveckling

Den danske fysikern Niels Ryberg Finsen belönades 1903 med Nobelpriset för sina upptäckter inom ljusterapi. Han skapade den första apparaten som kunde generera artificiellt solljus. 1981 utvecklade Prof. Endre Mester och Dr. Marta Fenyö och ett ungerskt forskarteam, bestående av biologer och laserspecialister, vid universitet i Budapest, en speciell ljuskälla som blivit grundprincipen i BIOPTRON ljussystem.

Innehåller ingen ultraviolett UV strålning!

BIOPTRON ljusterapisystem har under många år utvecklats i nära samarbete med forskningsavdelningar på universitetet och sjukhus, kliniker och specialister. Sammanlagt cirka 500 forskare, 1000 kliniker och 5000 läkare över hela världen bidrar till forskning och utveckling.

BIOPTRON ljusterapisystem är testat i vetenskapliga studier som görs av oberoende institut. Sedan 1988 har BIOPTRON utvecklat ljusapparater enligt EU regler. Detta har lett till en lång rad patentsökningar inom flera medicinska områden.

BIOPRON ljusterapi är ett revolutionärt genombrott inom medicinen med en ny behandlingsform inom förebyggande vård och rehabilitering. Inga kända negativa bieffekter har noterats.

BIOPTRON apparatur för ljusbehandling uppfyller EU:s samtliga krav på läkemedelsprodukter enligt medicinska direktiv 93/42/EEC. Genom att uppfylla dessa krav har BIOPTRON ljusterapisystem fullständigt status som läkemedelsprodukt inom hela EU. Standardiserande och certifierade enligt ISO 9001 och EN 13485.

Detta är den internationella grunden för kvalitétshantering för tillverkare av medicinska produkter. Behandlingstiden varierar beroende på vilken typ av obalans man vill kurera. Svårare symptom kan ta upp till 10-20 gånger under ca två månader.

God effekt på många olika hälsoproblem

Ljusterapin öppnar för en mångfald av medicinska och kosmetiska behandlingsmöjligheter. Erfarenheten från behandling av patienter med ljus visar att detta inte bara hjälper mot vinterdepressioner, utan också en rad andra hälsoproblem. Många patienter har fått hjälp med sårläkning, även bensår och brännskador, förbättring av immunförsvaret, hudproblem, smärtor, utbrändhet och celluliter.

Vår biologiska klocka

För många människor som arbetar i skift eller har ovanliga tider (inom sjukvården, poliser, brandmän, artister, flygpersonal etc.) kommer ljusterapi att fungera positivt på besvär kopplat till deras arbetssituation. Människor som reser mycket har också stor nytta av denna behandling för att slippa jetlag.

BIOPTRON ljusterapi behandlar effektivt: sårläkning, smärtlindring, dränering till lymfkärlen, vävnadsreparation, höjer immunförsvaret, mot stress och utbrändhet, muskelvärk, rehabilitering, reumatiska värk, idrottsskador, acne, psoriasis, herpes, eksem, sömnproblem, trötthet, depression, matsmältningsbesvär, PMS, jetlag.

En ljusterapibehandling tar ca 20 minuter och ger 30 000 lux. I jämförelse ger en riktigt solig sommardag 100 000 lux. De flesta andra ljusbehandlingar ger endast 2500 lux, så BIOPTRON ger mycket mer effekt än de flesta andra vanliga ljusbehandlingar.

Såhär gör du för att kontakta Trollhättans äldsta och mest erfarna skönhetssalong

Boka tid per telefon eller online, lämna ditt namn och mobilnummer, när du vill komma och kort om funderingar & önskemål kring önskad Ljusterapi. Öppnade 1996 i Trollhättan och i nya lokaler sedan 1/2-2022