Välj mellan många olika massage behandlingar

Vi har garanterat något för dig.

På Thermal Classic Beauty kan du välja bland många behandlingar. Vi erbjuder till exempel: olika sorters massage. Vi har över 25 års erfarenhet, vilket inte bara gör oss till en av de äldsta anläggningarna i Sverige, utan även till en av dem mest unika! Vi har även BIOPTRON Ljusterapisystemet som är en världsomspännande patenterad ljusbehandling, en medicinteknisk apparat med en särskild optisk enhet som sänder ut ljus som liknar den del av det elektromagnetiska spektrumet som naturligt produceras av solen, men utan UV-strålning.

Boka tid Online

Ansiktsmassage Trollhättan

Vi har ungerska kurterapeuter,  experter på gammal ungersk badtradition.
Några av våra specialiteter är Thermal Crystal-saltet från Sárvár och den svarta Moor-leran från thermalsjön Héviz. Vi använder som första salong i Sverige det nya och revolutionerande hudvårdsmärket Ilcsi Beautifying Herbs, också det från Ungern. Ilcsi Beautifying Herbs är ekologiskt och använder sig av 100% vegetabiliska råvaror.

Läs mer här

Klassisk massage i Trollhättan

Sköna massagebehandlingar. Vi erbjuder halvkropps-, helkropps- och chokladmassage m.m. Du kan även välja att utforma din egen massage utefter de områdena du vill fokusera på. 

Läs mer här

Aromamassage topp till tå

En rogivande mjuk massageform med en individuell oljeblandning av eteriska oljor. Du får massage för hela kroppen, ansikte och hårbotten. Avslutas med en härlig fotmassage. Passar även som parbehandling.

Läs mer här

Ansiktsbehandlingar i Grupp

Grupperbjudanden inom hudvård & skönhet i Trollhättan.

Möhippa? Födelsedag? Företagskickoff? Kom till oss!

Vill ni fira någon eller ordna en möhippa? Boka  ansiktsbehandlingar och övriga njuter i launchen

Läs mer här