Välj mellan många olika behandlingar

Vi har garanterat något för dig.

På Thermal Classic Beauty kan du välja bland många behandlingar. Vi erbjuder till exempel: olika sorters massage, ansiktsbehandling och medicinsk hudvård. Vi har över 25 års erfarenhet, vilket inte bara gör oss till en av de äldsta anläggningarna i Sverige, utan även till en av dem mest unika! Vi har även BIOPTRON Ljusterapisystemet som är en världsomspännande patenterad ljusbehandling, en medicinteknisk apparat med en särskild optisk enhet som sänder ut ljus som liknar den del av det elektromagnetiska spektrumet som naturligt produceras av solen, men utan UV-strålning.

Ansiktsbehandling - Hudvård

Vi har ungerska kurterapeuter, 

experter på gammal ungersk badtradition.
Några av våra specialiteter är Thermal Crystal-saltet från Sárvár och den svarta Moor-leran från thermalsjön Héviz. Vi använder som första salong i Sverige det nya och revolutionerande hudvårdsmärket Ilcsi Beautifying Herbs, också det från Ungern. Ilcsi Beautifying Herbs är ekologiskt och använder sig av 100% vegetabiliska råvaror.

Läs mer här

Massage i Trollhättan

Sköna massagebehandlingar. Vi erbjuder halvkropps-, helkropps- och chokladmassage m.m. Du kan även välja att utforma din egen massage utefter de områdena du vill fokusera på. 

Läs mer här

Klassiska Ansiktsbehandlingar i Trollhättan

Då och då mår ansiktet bra av en riktig djuprengöring. Huden stimuleras och tillförsenergi. Den blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porerna börjar andas.

Läs mer här

Återhämtning genom massage

Att få möjligheten att bara varva ner och koppla av är mer underskattat än man kan tro. Med våra underbara behandlingar får du en återhämtning som verkligen får dig att slappna av och samla kraft. 

Läs mer här

Ansiktsbehandlingar i Grupp

Grupperbjudanden inom hudvård & skönhet i Trollhättan.

Möhippa? Födelsedag? Företagskickoff? Kom till oss!

Vill ni fira någon eller ordna en möhippa? Boka  ansiktsbehandlingar och övriga njuter i launchen

Läs mer här

Mysig o rogivande miljö med sköna behandlingar 👍😊

Maria Jensen

FUNDERING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Mycket duktig personal och trevlig miljö.

Carina Danielsson

Perfekt ställe att koppla av på! Fantastisk personal/ägare! Underbar massage!!!

Vera Moseng