Maria Åkerberg (f.d. Dermanord)

Maria Åkerberg är först på maknaden att kunna erbjuda en unik ansiktsmask med levande växtstamceller. Antioxidanter och vitaminer i levande form! Inkapslat i dess naturliga cellmembran. En unik ansiktsmask med levande celler från Rosenrot.

Rosenrot har sedan länge använts som en läkeväxt inom traditionell medicin. Den har använts som kosttillskott för att öka fysik och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression. Den innehar antiinflammatoriska egenskaper och har ett högt innehåll av antioxidanter. I vanliga fall används torkat extrakt av Rosenrot i hudvård, men nu kommer Maria Åkerberg vara först med att använda sig av levande växtstamceller.


Behandlingen - Levande celler för unik lyster


Ökar cellförnyelsen
Gör dina hudceller mer motståndskraftiga
Skyddar huden mot fria radikaler
Stimulerar kollagenproduktionen
Bygger upp hudens syraskyddsmantel
Ger lyster
Påskyndar reparationssystemet i huden
Ökar vitalitet och spänst
Omedelbara resultat men verksamt på längre sikt
Unik antiage behandling


75 min 1595 kr

Alla kan göra behandlingen och det finns inga kontraindikationer som säger att man inte bör göra behandlingen vid specifika tillstånd. Eftersom cellen anpassar sig och verkar på det hudtillstånd som finns kan behandlingen göras på alla hudtyper!


Med rena, genuina och svensktillverkade produkter vill MARIA ÅKERBERG vara en del i resan mot det hållbara samhället.
Det är tid att fler börjar agera och tänka på vad som konsumeras.


Vi vill göra konsumenterna mer kritiska kring innehållet i hudvårdsprodukter genom ökad kunskap. Din syn på hudvård kan komma att förändras.
Våra produkter tillverkas av ekologiska ingredienser av bästa kvalitet i vår egen produktionsanläggning som ligger i Frillesås på den halländska västkusten.

DERMANORD heter företaget som tillverkar produkter med Marias namn
Välkommen!

Thermal Classic Spa & Hälsocenter
Polhemsgatan 2
Trollhättan,  461 30

Telefon 
0520-481101

E-post 
kund@thermalclassicspa.com (enbart för kunder)

kontakt@thermalclassicspa.com

Orgnr: 9696283697

 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermalclassicspa aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermalclassicspa.

Öppetttider

Sön Stängt

Mån - Fre 09:00 - 18:00

Lör Stängt

Tor 16:00

.