Belico Derma Concept

THE BELICO DERMA Concept® ...
... Är en medicinsk hudvårds koncept som leder till en synligförbättring av hudens struktur inom bara några veckor genom enharmonisk kombination av konsultation, behandling-, vård- ochproduktkoncept .


BELICO® HUDVÅRD PREPARAT ...
... Tillverkas efter egna recept i ledande laboratorier i Tyskland av erfarna biokemister i samarbete med kosmetologer, dermatologer och erkända plastikkirurger.

För att säkerställa att produkterna alltid up-to-date vetenskapligt och ge maximal effektivitet och kompatibilitet, är BELICO® preparater vidareutvecklas kontinuerligt. Detta säkerställer att den praktiska tillämpningen av alla produkter uppfyller även de högsta kraven.

GARANTI FÖR effektivitet: 100% nöjdhetsgaranti om det inte finns någon synlig förbättring av hudens funktion efter 8 veckor med början från den första besöken.
Med djupt effektiva ingredienser, liposomer som kan tillföra aktiva ämnen in i huden.
Med värdefulla naturliga oljor, vitaminer, växtextrakt och specifika specialprodukter med utvalda, välgörande eteriska oljor.Särskilt kompatibla aktiva ingredienser som är identiska med hudens naturliga sammansättning.

Med exceptionell effektivitet genom koncentrerade, innovativa verkande ämnen.
Alla hygienprodukter har testats med bästa möjliga dermatologiska resultat.
BELICO® Care produkter innehåller inga parabener, doftämnen, PEG, inga animaliska ingredienser, inga mineraloljor, mineralvaxer eller silikonoljor.

Alla produkter kan användas av kvinnor och män, eftersom de har en neutral doft och kan anpassas exakt till de särskilda krav som hudens tillstånd behöver..

Thermal Classic Spa & Hälsocenter
Polhemsgatan 2
Trollhättan,  461 30

Telefon 
0520-481101

E-post 
kund@thermalclassicspa.com


Orgnr: 9696283697