Belico Derma Concept

THE BELICO DERMA Concept® ...
... Är ett medicinskt hudvårdskoncept som leder till en synlig förbättring av hudens struktur inom bara några veckor genom en harmonisk kombination av konsultation, behandlings-, vård- och produktkoncept .


BELICO® HUDVÅRD PREPARAT ...
... Tillverkas efter egna recept i ledande laboratorier i Tyskland av erfarna biokemister i samarbete med kosmetologer, dermatologer och erkända plastikkirurger.

För att säkerställa att produkterna alltid up-to-date vetenskapligt och ge maximal effektivitet och kompatibilitet, är BELICO® preparater vidareutvecklade kontinuerligt. Detta säkerställer att den praktiska tillämpningen av alla produkter uppfyller även de högsta kraven.

GARANTI FÖR effektivitet: 100% nöjdhetsgaranti om det inte finns någon synlig förbättring av hudens funktion efter 8 veckor med början från den första besöken.
Med djupt effektiva ingredienser, liposomer som kan tillföra aktiva ämnen in i huden.
Med värdefulla naturliga oljor, vitaminer, växtextrakt och specifika specialprodukter med utvalda, välgörande eteriska oljor. Särskilt kompatibla aktiva ingredienser som är identiska med hudens naturliga sammansättning.

Med exceptionell effektivitet genom koncentrerade, innovativa verkande ämnen.
Alla hygienprodukter har testats med bästa möjliga dermatologiska resultat.
BELICO® Care produkter innehåller inga parabener, doftämnen, PEG, inga animaliska ingredienser, inga mineraloljor, mineralvaxer eller silikonoljor.

Alla produkter kan användas av kvinnor och män, eftersom de har en neutral doft och kan anpassas exakt till de särskilda krav som hudens tillstånd behöver.

 

Produkterna köper du hos Thermal Classic Beauty i Trollhättan.

Såhär gör du för att kontakta Trollhättans äldsta och mest erfarna skönhetssalong

Boka tid per telefon eller online, lämna ditt namn och mobilnummer, funderingar & kring önskad produkt. Öppnade 1996 i Trollhättan och i nya lokaler sedan 1/2-2022