Belico Derma Concept

THE BELICO DERMA Concept® ...
... Är ett medicinskt hudvårdskoncept som leder till en synlig förbättring av hudens struktur inom bara några veckor genom en harmonisk kombination av konsultation, behandlings-, vård- och produktkoncept .


BELICO® HUDVÅRD PREPARAT ...
... Tillverkas efter egna recept i ledande laboratorier i Tyskland av erfarna biokemister i samarbete med kosmetologer, dermatologer och erkända plastikkirurger.

För att säkerställa att produkterna alltid up-to-date vetenskapligt och ge maximal effektivitet och kompatibilitet, är BELICO® preparater vidareutvecklade kontinuerligt. Detta säkerställer att den praktiska tillämpningen av alla produkter uppfyller även de högsta kraven.

GARANTI FÖR effektivitet: 100% nöjdhetsgaranti om det inte finns någon synlig förbättring av hudens funktion efter 8 veckor med början från den första besöken.
Med djupt effektiva ingredienser, liposomer som kan tillföra aktiva ämnen in i huden.
Med värdefulla naturliga oljor, vitaminer, växtextrakt och specifika specialprodukter med utvalda, välgörande eteriska oljor. Särskilt kompatibla aktiva ingredienser som är identiska med hudens naturliga sammansättning.

Med exceptionell effektivitet genom koncentrerade, innovativa verkande ämnen.
Alla hygienprodukter har testats med bästa möjliga dermatologiska resultat.
BELICO® Care produkter innehåller inga parabener, doftämnen, PEG, inga animaliska ingredienser, inga mineraloljor, mineralvaxer eller silikonoljor.

Alla produkter kan användas av kvinnor och män, eftersom de har en neutral doft och kan anpassas exakt till de särskilda krav som hudens tillstånd behöver.

 

Produkterna köper du hos Thermal Classic Beauty i Trollhättan.

FUNDERING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Thermal Classic Beauty
Åkerssjövägen 10 (Innovatum)
461 53 Trollhättan

Vägbeskrivning

Telefon 
0520-48 11 01

Orgnr: 969628-3697

Butikens öppettider

Måndag - Fredag: 10.00 - 16.00

Behandlingar kan bokas online

Måndag - Fredag: 09.15 - 17.45

Torsdag : 09.15 - 19.45

Boka tid online

* Angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermal Classic Beauty aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermal Classic Beauty.