Ilcsi Beautifying Herbs

Vi är naturens barn. Naturen föder oss när vi är hungriga, ger oss värme när vi fryser, kurerar oss när vi blir sjuka. Lär dig att lyssna på din kropp och ge den vad den vill ha, vad du mår bra av!


Det finns en naturlig lösning på alla problem. Ät ekologiska produkter så gott det går och använd vegetabilisk hudvård!


Ilcsi,s filosofie: Naturligt är vackert! Att använda rena produkter är självklart för oss. Och då menar vi att de ska vara 100% vegetabiliska!!! Huden som är organisk föredrar naturliga hudvårdsmetoder.


Våra produkter innehåller höga halter aktiva ingredienser.


Att använda delar av frukten, grönsaken och växten är vanligt inom den biologiska hudvården. Men att använda hela frukten, hela grönsaken och hela växten är vi ensamma om.


Vi tror på den holistiska metoden. Tanken om att alla delar i en frukt har sin uppgift med sitt innehåll. Skalet skyddar och innehåller vitaminerna, fruktköttet tillför fibrerna och kolhydraterna, i kärnan finns näringen i form av olja. Varför välja bort någon av dessa? Därför tar vi vara på hela frukten som kommer till nytta. På så sätt får man "mata" huden som man matar magen.


När du kommer i kontakt med ILCSI Beautifying Herbs produkter så ser du att de ser ut som den godaste efterrätten.


Torr hud, pigmentfläckar, ytliga blodkärl, acne, rynkor? Det finns preparat för alla dessa problem och lite till. Glöm den vanliga indelningen med fet hud, torr hud, blandhud, känslig hud mm. Vi är individer med speciella behov. Vi förändras ständigt, årstiderna växlar, vi blir äldre, sover för lite, stressar för mycket. Låt hudterapeuten avgöra vad som behövs med den nya diagnostiska metoden. Naturen behåller eller återställer den naturliga skönhet som du föddes med.


Hur som helst, vad vi än säger, det bästa är om du upptäcker det själv. Skillnaden ser du redan direkt efter behandlingen när du tittar i spegeln. Huden ser friskare, jämnare ut, full av liv och vitalitet.

 

Produkterna köper du hos Thermal Classic Beauty i Trollhättan

Såhär gör du för att kontakta Trollhättans äldsta och mest erfarna skönhetssalong

Boka tid per telefon eller online, lämna ditt namn och mobilnummer, funderingar & kring önskad produkt. Öppnade 1996 i Trollhättan och i nya lokaler sedan 1/2-2022