Belico Meso Shot - aktiva serum för olika hudtyper!

Boka tid online

De nyaste medlemmarna i Belico-familjen har redan anlänt till Thermal Classic Beauty och NU har vi förberett ett speciellt kosmetiskt behandlingspaket för dig! 

Vi kombinerade våra Belico Meso Shot-behandlingar med den redan välkända mesoterapibehandlingen, men klädd i en helt NY mantel:

Under den nålfria mesoterapibehandlingen använder vi en apparat som kallas elektroporator för att öppna nanokanaler i huden så att aktiva ingredienser som aminosyror, peptider, hyaluronsyra och olika vitaminer obehindrat kan nå de djupaste lagren av huden och uppnå maximal effektivitet.

Tack vare de introducerade aktiva retinol i mesoterapi kan vi uppnå en spektakulär och långvarig effekt.

Våra nålfria mesoterapibehandlingar ökar effektiviteten av våra anti-aging-behandlingar, de är en lösning för djupskiktsåterfuktning, inflammationsreducering och blekning av pigmentfläckar.

Du kan prova Belicos nyaste produkter i vår salong, eftersom ampullerna väntar ivrigt på hyllorna på att du ska prova dem, nämligen i form av 2 små flaskor, som var och en är utformad för att lösa olika problem!

Vi väntar på dig med en förnyad bortskämd och närande behandling som skulle vara synd att missa, populära produkterna från Belico Meso Shot och våra förnyade mesoterapibehandlingar ger vi dig nu lösningar på 2 olika problem!

Men vad behöver du veta om dessa 2 små mirakelmediciner:

Meso Shot - vid rynkutjämnande behandling i Trollhättan.

Mesoserumet som innehåller Argireline-peptid och XEP-018-protein förfinar används vid vår rynkreducerande behandling. Dess antioxidantkomplex och malakit skyddar huden från yttre skadliga effekter och för tidigt åldrande. Färgen på serumet ges av den aktiva ingrediensen malakit.

Anti Redness – för rodnadsbenägen hud

Innovativa peptider som Neutrazen och Telangyn hämmar inflammatoriska reaktioner orsakade av stress eller UV-strålning i ett tidigt skede. Minskar effektivt rodnad och telangiektasi. Färgen på serumet ges av vitamin B12.

Kommer inom kort till Trollhättan:

Är du också nyfiken på vilken av de 6 behandlingarna som skulle passa bäst för din hud? Kom på en konsultaion!

Skin Corrector - hudblekande vitamin C mesoserum

Tack vare kombinationen av C-vitamin och Brightenyl har detta serum en exceptionellt hög antioxidant och utmärkt hudblekande effekt. Det förhindrar effektivt bildandet av pigmentfläckar och bleker utmärkt de fläckar som finns kvar efter akne. Den är också spektakulär när det gäller poråtdragning.

Acne Scar - akne och ärrbehandling meso serum

Tar behandlingen av akneärr och oren hud till en helt ny nivå. Den värdefulla synergin mellan aktiva ingredienser som BB-Biont-peptid och Collaxyl IS minskar synligt ärr och bleker hudfel. Färgen på serumet ges av vitamin B12.

Fibro Active - mesoserum för mogen, solskadad hud som tappat sin elasticitet

Den samordnade symbiosen mellan Tightenyl och Dermican förbättrar strukturen i den intercellulära vävnaden och hudens fasthet och ökar dess elasticitet. Tillsammans med Juveleven skyddar antioxidantkomplexet huden naturligt från oxidativ stress. Färgen på serumet ges av den aktiva ingrediensen hesperidin.

Hydra Boost - omedelbart återfuktande och energigivande mesoserum

Djupt absorberande småmolekylär hyaluronsyra och trehalos fyller huden med fukt med omedelbar effekt. Energilium (ATP, brunalgsextrakt och magnesiumkomplex) ger energi till hudens metaboliska processer. Huden får en omedelbar strålande lyster. Färgen på serumet ges av de aktiva retinol  malakit och hesperidin.

Såhär gör du för att kontakta Trollhättans äldsta och mest erfarna skönhetssalong

Boka tid per telefon eller online, lämna ditt namn och mobilnummer, när du vill komma och kort om funderingar & önskemål kring Wrinkle-reducerande. Öppnade 1996 i Trollhättan och i nya lokaler sedan 1/2-2022