pH-formula behandlingar

Skin Resurfacing Behandlingar

Det är alltid enklare att förebygga hudproblem än att ta bort det, därför är det viktigt att börja med specialbehandlingar i god tid. Vi använder oss av pHformula som innehåller extra mycket aktiva ingredienser så att du ska få ett så snabbt och bra resultat som möjligt.

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan kosmetiska och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

 

pH-formula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling

Vad innebär en pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling som kallas även för Microneedling

MesoresurfacingTM behandlingen är framtagen för att skapa mikroskopiska kanaler tillsammans med M.E.S.O. glow device, vilket stimulerar det naturliga försvarssystemet för att reparera och producera collagen samt proteiner på behandlingsområdet.

pHformula's aktiva ingredienser appliceras på huden efteråt för att försäkra en effektiv absorbtion och ytlig stimulering. Resultatet i hudens tjocklek blir förbättrad, en minskning av ytliga ärr, reducering av hudbristningar och minimerar fina linjer.

ca 75 min 1.800:- Boka online 


Aknehud (A.C.N.E. behandling)
Den unika kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C.N.E. solutions är speciellt utformad för att kontrollera acne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. Den är sammansatt på ett sätt som gör att den angriper alla 4 faktorer som framkallar acne.

Seborré
Hyperkeratinisering
Mikrobiell kolonisering (P acne)
Inflammation

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
ca 30 min 695:-/gång (Rek. 4-6 ggr) Boka Online

Hudrodnad/Rosacea (C.R. behandling)
Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnande, läkande och återbyggande effekt på den obalanserade huden. Rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.
I C.R. complex ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring och applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov.
ca 30 min 695:-/gång (Rek 4-6 ggr)

Hyperpigmenterad hud (M.E.L.A. behandling)
pHformulas unika powerclay som används vid M.E.L.A. ”skin resurfacing”-behandling är en kraftfull behandling av hyperpigmentering som reducerar ansamlingen av epidermalt lokaliserat melanin. Den hämmar effektivt tyrosinasets enzymatiska aktivitet och stimulerar till epidermal celldelning. Därigenom accelereras den epidermala cellomsättningen, vilket får som resultat, att redan bildat melaninpigment avlägsnas. På grund av dess innovativa och högeffektiva verkan uppnås klart synliga resultat med minsta möjliga risk.
Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammerad hyperpigmentering och en allmän ojämn hudton. Rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum.
Startar kuren med en V.I.T.A. C. behandling. I M.E.L.A. ”resurfacing"-behandlingen ingår
rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
ca 45 min 795:-/gång (Rek 4-6 ggr)

Åldrad hud (A.G.E. behandling)
En aktiv och effektiv "skin resurfacing" solution för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer.
pHformulas A.G.E. solutions är speciellt utformade som avancerade anti-åldrande ”skin resurfacing”-behandlingar för att hjälpa till att förbättra typiska tecken på åldrande.
pHformula Kurbehandling - A.G.E. Jobbar på hudstruktur, linjeringar mm. Rekommenderas till dig som har en mogen hud. Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
Rekommenderar 4-6 kurer med 2-3 veckors mellanrum. Startar kuren med en V.I.T.C. behandling. I A.G.E. ”resurfacing” - behandling ingår rengöring,
ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov och avslutande produkter.
ca 30 min 695:-/gång (Rek. 4-6 ggr)

Boost för ökad lyster V.I.T.A. C (C-Vitamin behandling)
Maximala koncentrations-nivåer av Vitamin C uppnås i en högabsorberbar formula. Ett avancerat system som används vid tidiga tecken på hudskada.
L-askorbinsyra hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket. Behandlingen är anpassad för foto-skadad eller pigmenterad hud och kan även hjälpa till att minska ojämn hudton vid regelbundna behandlingar.
ca 45 min 895:-

Såhär gör du för att kontakta Trollhättans äldsta och mest erfarna skönhetssalong

Boka tid per telefon eller online, lämna ditt namn och mobilnummer, funderingar & kring önskad produkt. Öppnade 1996 i Trollhättan och i nya lokaler sedan 1/2-2022