Boka nedan - pHformula behandlingar

pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling

Vad innebär en pHformula M.E.S.O. "resurfacing"-behandling?
Det är en naturlig, effektiv stimulering av cellförnyelseprocessen och collagenproduktion samt som förbättrar elastinfibrerna utan att på något sätt skada huden.
De microfina nålarna som finns på pHformulas M.E.S.O. device är gjorde av medicinskt klassat kirurgiskt stål och finns i storlekarna 0,25 och 0,50 mm beroende på var behandlingen ska utföras. Nålarna skapar mikrofina kanaler i huden som frigör tillväxtfaktorer och de aktiva ingredienserna som appliceras absorberas effektivt av huden.
pHformula "skin resurfacing"-behandling med M.E.S.O. device resulterar i en 70-80% penetration av de aktiva ingredienserna som appliceras.


Hur går en M.E.S.O. "resurfacing"-behandlingskur till?

En behandling tar ca 60 minuter för hela ansiktet.
En kur är ca 4-6 ggr och behandlingsintervallen är vanligtvis 1-4 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd, hur huden har reagerat efter sista behandlingen och vilken produkt som har kombinerats med M.E.S.O. device.
Man ser ett resultat redan efter första behandlingen men det krävs ett flertal behandlingar för ett mer bestående resultat. Slutresultatet av behandlingarna kommer gradvis och ger en långsam förbättring kontinuerligt efter 6-12 månader.
Efter behandlingarna blir huden röd och rodnaden kan vara mellan några timmar upp till ett dygn.


Att tänka på efter en M.E.S.O. "resurfacing-behandling

Undvik att röra det behandlade området de första timmarna.
Använd enbart pHformulas hemmaprodukter
Undvik hård fysisk träning, bastu och varma bad 24 timmar efter behandling
Använd dagligen UV-skydd och undvik direkt UV-exponering 48 timmar efter behandling utförts.
Undvik brun-utan-sol produkter 48 timmar efter behandling
Undvik retinolprodukter 3-5 dagar efter behandling
Undvik makeup 12 timmar efter behandling

Vem passar inte M.E.S.O."resurfacing"-behandling till:

Om du har ektiv akne
Om du har problem med läkningsprocessen eller har blodkoaguleringsproblem
Om du använder Accutane (Isotretinoin) eller har gjort det under de senaste 6 månaderna
Om du har upphöjda leverfläckar eller vårtor
Om du har områden med aktiv herpes simplex
Om du har psoriasis, eksem, rosacea, kroniska hudproblem

ca 60 min 1.800:- Läs mer om detta, klicka på länken nedan

http://www.phformula.se/skin-resurfacing-behandlin...

 

Skin Resurfacing Behandlingar

Det är alltid enklare att förebygga hudproblem än att ta bort det, därför är det viktigt att börja med specialbehandlingar i god tid. Vi använder oss av pHformula som innehåller extra mycket aktiva ingredienser så att du ska få ett så snabbt och bra resultat som möjligt.

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan kosmetiska och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Aknehud (A.C.N.E. behandling)
Den unika kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C.N.E. solutions är speciellt utformad för att kontrollera acne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. Den är sammansatt på ett sätt som gör att den angriper alla 4 faktorer som framkallar acne.

Seborré
Hyperkeratinisering
Mikrobiell kolonisering (P acne)
Inflammation

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.


ca 30 min 595:-/gång (Endast i kurform. Rek. 4-6 ggr)
http://www.phformula.se/skin-resurfacing-behandling...

Hudrodnad/Rosacea (C.R. behandling)
Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnande, läkande och återbyggande effekt på den obalanserade huden. Rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.
I C.R. complex ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring och applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov.
ca 30 min 595:-/gång (Endast i kurform. Rek 4-6 ggr)
http://www.phformula.se/skin-resurfacing-behandlin...


Hyperpigmenterad hud (M.E.L.A. behandling)
pHformulas unika powerclay som används vid M.E.L.A. ”skin resurfacing”-behandling är en kraftfull behandling av hyperpigmentering som reducerar ansamlingen av epidermalt lokaliserat melanin. Den hämmar effektivt tyrosinasets enzymatiska aktivitet och stimulerar till epidermal celldelning. Därigenom accelereras den epidermala cellomsättningen, vilket får som resultat, att redan bildat melaninpigment avlägsnas. På grund av dess innovativa och högeffektiva verkan uppnås klart synliga resultat med minsta möjliga risk.
Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammerad hyperpigmentering och en allmän ojämn hudton. Rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum.
Startar kuren med en V.I.T.A. C. behandling. I M.E.L.A. ”resurfacing"-behandlingen ingår
rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
ca 45 min 695:-/gång (Endast i kurform. Rek 4-6 ggr)
http://www.phformula.se/skin-resurfacing-behandlin...

Åldrad hud (A.G.E. behandling)
En aktiv och effektiv "skin resurfacing" solution för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer.
pHformulas A.G.E. solutions är speciellt utformade som avancerade anti-åldrande ”skin resurfacing”-behandlingar för att hjälpa till att förbättra typiska tecken på åldrande.
pHformula Kurbehandling - A.G.E. Jobbar på hudstruktur, linjeringar mm. Rekommenderas till dig som har en mogen hud. Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
Rekommenderar 4-6 kurer med 2-3 veckors mellanrum. Startar kuren med en V.I.T.C. behandling. I A.G.E. ”resurfacing” - behandling ingår rengöring,
ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov och avslutande produkter.
ca 50 min 695:-/gång (Endast i kurform. Rek. 4-6 ggr)
http://www.phformula.se/skin-resurfacing-behandlin...

Boost för ökad lyster V.I.T.A. C (C-Vitamin behandling)
Maximala koncentrations-nivåer av Vitamin C uppnås i en högabsorberbar formula. Ett avancerat system som används vid tidiga tecken på hudskada.
L-askorbinsyra hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket. Behandlingen är anpassad för foto-skadad eller pigmenterad hud och kan även hjälpa till att minska ojämn hudton vid regelbundna behandlingar.
ca 45 min 595:-
http://www.phformula.se/skin-resurfacing-behandlin...

pHformula- E.Y.E. & B.A.R. (Ögon & Läppar)
Detta är en överlägsen fokuserad behandling på speciella problemområden som t.ex. den känsliga ögonzonen och även läppzonen. Naturlig stimulering av collagenproduktionen med en unik M.E.S.O. glow solution som appliceras på problemområden som t.ex. ögon- och läppzon.
Kombinationen av olika syror, retinol, C-vitamin, cyto-stim, THPE och peptider har resulterat i en otroligt effektiv behandling med omedelbart synliga resultat. Huden upplevs återfuktat, förfinad och har fått en ökad lyster.
Rekommenderas till dig som vill ha en avancerad anti-age ”skin resurfacing”- behandling för att hjälpa till att begränsa typiska tecken på åldrande i ögon- och läppområdet.
Behandlingen har en exfolierande effekt samt ökar cellförnyelsen. Resultatet blir en reducering av linjer och rynkor.
45 min 895:-
http://www.phformula.se/skin-resurfacing-behandlin...

FUNDERING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Thermal Classic Spa & Hälsocenter
Polhemsgatan 2
Trollhättan,  461 30

Boka online

Telefon 
0520-481101

Orgnr: 9696283697

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermalclassicspa aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermalclassicspa.

Öppettider

 

Mån - Fre   09:00 - 18:00

Lör  Efter öv. kom.

Sön Stängt