Boka Bryn & Fransar i Trollhättan

Boka tid och få en skräddarsydd behandling med produkter speciellt framtagna för dina ögonbryn och fransar. Att fixa brynen och fransarna inför sommaren är förmodligen det bästa knepet för att pigga upp och slippa sminket i värmen. 

Boka online

Forma & färga bryn i Trollhättan

Dags att forma och färga bryn? Pris 395 kr
Många säger att man skall vända sig till oss på Thermal Classic Beauty. Vi har öppet hela sommaren. Boka tid redan idag!

Boka färg & form bryn online

Ögonbryn och Fransar i Trollhättan

Välj mellan 3 olika behandlingar

Forma ögonbryn:   fr. 250 kr                

Färga ögonbryn:  fr. 195 kr                     

Färga ögonfransar:  fr. 350 kr

 

Tips! färga/forma inför sommaren

Forma och färga ögonbryn: fr. 395 kr   

 

Thermals storsäljare (alla ovan pkt)

Forma och färga bryn och färga fransar: fr. 595:-

Då ingår färga ögonbryn, färga ögönfransar och forma ögonbryn. Vi färgar dina fransar så kanske slipper du att måla dem varje dag. Blåsvart nyans är mest populärt. På brynen anpassar vi till din hårfärg oftast. Mörkblond, ljus eller naturbrunt är snygga och naturliga. Plockar och formar dina ögonbryn. Välkomna.

Boka Online

 Fixa Fransar & Bryn

Formen är som den spännande delen av en makeover där du får chansen att leka med olika uttryck och känslor. Det är som att ha en personlig tränare för dina ögonbryn – de små, men ack så viktiga detaljerna som kan förändra hela din look. Från den vågiga strandlooken till den polerade citystilen – våra terapeuter är mästare på att hitta den perfekta formen för att få ditt ansikte att stråla som aldrig förr.

Och för dig som drömmer om att se sminkad ut utan att ens lyfta ett finger – färgning av fransar är den hemliga ingrediensen i din skönhetsrutin. Vill du ha den dramatiska 'wow'-effekten eller den subtila 'naturligt vacker'-looken? Välj din färg och låt oss göra resten! För när det gäller att få dina ögon att poppa är våra terapeuter som magiker som kan förvandla dina fransar till det ultimata accessoaren för ditt ansikte. Så ge dig själv den där extra touchen av glamour och låt dina fransar och bryn bli stjärnorna i din personliga makeover-saga!"

Boka online

Såhär gör du för att kontakta Trollhättans äldsta och mest erfarna skönhetssalong

Boka tid per telefon eller online, lämna ditt namn och mobilnummer, när du vill komma och kort om funderingar & önskemål kring önskad makeup, fransar & bryn. Öppnade 1996 i Trollhättan och i nya lokaler sedan 1/2-2022