Plasma Pen i Trollhättan

BEHANDLINGSOMRÅDEN: Lätt överskottshud på ögonlock, Mindre påsar under ögonen, Bristningar, Ärr / acne ärr, Lös hud, Vårtor, Skintags , Fibrom, Fina linjer , Djupa rynkor. Icke invasiv – Rekommenderas för patienter som inte vill genomgå operation.

Boka tid Online

Plaxpot Plasma Pen Plasmaljus teknologi

Ögonlocksplastik utan kniv och utjämning av rynkor – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin! 

Plaxpot är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.


Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. När du som kund kommer till oss vill vi att du skall få ut det allra mesta av våra behandlingar. Vi skräddarsyr därför våra behandlingar efter vad du och din hud behöver, därför kan behandlingarna se olika ut från gång till gång.


När du väljer att göra en avancerad behandling som Plaxpot är det viktigt för oss att vi gör en konsultation först då vi alltid strävar efter att du skall känna och se ett resultat av din behandling.
Välkommen till Thermal Classic Beauty i Trollhättan

Boka gärna en konsultation så vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Har du en fråga? - Vill du att vi kontaktar dig?

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina kontaktuppgifter och gärna ett meddelande så återkommer vi till dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Välkomna

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Thermal Classic Beauty att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Thermal Classic Beauty
Åkerssjövägen 10 (Innovatum)
461 53 Trollhättan

Vägbeskrivning

Telefon 
0520-48 11 01

Orgnr: 969628-3697

Butikens öppettider

Måndag - Fredag: 10.00 - 16.00

Behandlingar kan bokas online

Måndag - Fredag: 09.15 - 17.45

Torsdag : 09.15 - 19.45

Boka tid online

* Angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermal Classic Beauty aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermal Classic Beauty.