Hudvård - Ansiktsbehandlingar Trollhättan

Då och då mår ansiktet bra av en riktig djuprengöring. Huden stimuleras och tillförs
energi. Den blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Fina linjer tunnas
ut, döda hudceller försvinner och porerna börjar andas.

Boka ansiktsbehandling Online

Ansiktsbehandling djuprengörande/Bas
Klassisk ansiktsbehandling med hudanalys och en rejäl portömning. Passar alla hudtyper.

Passar även som parbehandling.

50 min från 650:-

Ansiktsbehandling djuprengörande/Special

Rengör och återställer. Efter djuprengörande
basbehandling fortsätter vi med en individuell del som passar just för dig. Rekommenderas som första behandling.

Passar även som parbehadnling.
75 min från 895:-

Ansiktsbehandling djuprengörande/Lyx
Här får du helheten! Portömning, individuell del och ansiktsmassage ingår.

Passar dig som vill ha både rengöring och en skön avslappning i en och samma behandling.

Passar även som parbehandling.
90 min från 1.095:-

Medicinsk ansiktsbehandling
Har du problem med acne? Acne är en hudsjukdom som är mycket påfrestande och kan orsaka sociala begränsningar. Vanligen känns huden fet med
synliga pormaskar och/eller inkapslade porer. 

Acne utvecklar lätt inflammationer som kan vara allt från mindre röda hudknottror till större varbölder. 

Vi tar hand om din hud på bästa sätt. Vi gör en portömning som är nödvändig för att huden ska andas. 

Beroende på vilken typ av acne du har väljer
vi behandlingsform. 

Behandlingen avslutas med 10 min Bioptron
ljusbehandling för bättre och snabbare läkning.
75 min för 895:-

Phytopeeling Bas (eller Phytopeeling Plus Anti-Age)
Denna supereffektiva ansiktsbehadnling är en biologisk djuppeelingsmask med äpple, vindruva, mispel, paprika och lavendel. Passar alla hudtyper året runt.
För bästa effekt bör man göra en Phytopeeling max 4 veckor efter en portömning. (Boosta huden med Plus)
50 min för 650:-  (60 min 695:-)

Aroma ansiktsbehandling
En skön stund med rengöring, enzympeeling, mask och massage. Bara skön och avkopplande.

Passar även som parbehandling.
45 min för 550:-

Ansiktsbehandling för alla
Behandlingen består av en grundlig rengöring, enzympeeling och en avslappnande ansiktsmassage.

Passar för alla, oavsett ålder eller hudtyp. Du får också värdefulla tips och råd för hemmabruk. Detta kanske är din första kontakt med en hudterapeut?

OBS, denna behandling är inte djuprengöring!

Passar även som parbehandling.
30 min för 450:-

C-Vitamin Ansiktsbehandling
C-vitamin är fuktgivande, anti-inflammatoriskt och en energikick för trött hud. Det passar alla hudtyper. C-vitamin - den är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande.

Ger dessutom en blekande effekt på pigmentfläckar om du använder C-vitamin-serum för hemmabruk. 
45 min för 595:-

Golden Glamour med 24 karat guld
Guld är symbolen för rikedom, välbefinnande, styrka och värme.
Kineserna kände till den eftertraktade och dyrbara metallens positiva inverkan på kropp och själ redan för 6000 år sedan. Guld stärker hudens immunförsvar. Genom ionvandringen som sker mellan guld och hud ökas vår cellomsättning och vår blodcirkulation. Guld stärker också ytliga blodkärl och perfekt för den allra känsligaste hudtypen också.

Denna extravaganta guldbehandling ger avkoppling,
en perfekt anti-age behandling av högsta kvalité. Med 24 karats guld och återuppbyggande ämnen får den ditt ansikte att stråla med guldglans under och efter behandlingen.

Vi börjar med en hudanalys som följs av en peeling och en djuprengöring.
Därefter applicerar vi 24 karat guldmask som slussar in guldet i huden med hjälp av ultraljud. Behandlingen avslutas med en underbar ansiktsmassage och avslutande produkter.
60 min för 995:-

Specialbehandlingar med pH-Formula

Skin Resurfacing Behandlingar
Det är alltid enklare att förebygga hudproblem än att ta bort det, därför är det viktigt att börja med specialbehandlingar i god tid. Vi använder oss av pHformula som innehåller extra mycket aktiva ingredienser så att du ska få ett så snabbt och bra resultat som möjligt. pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan kosmetiska och medicinska föreskrifter. pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa
möjliga behandlingsresultaten.

 

Aknehud (A.C. behandling)
Den unika kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C.N.E. solutions är speciellt utformad för att kontrollera acne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. Den är sammansatt på ett sätt som gör att den angriper alla 4 faktorer som framkallar acne. Seborré, Hyperkeratinisering, Mikrobiell kolonisering (P acne), Inflammation. 

 

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar talgproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

ca 30 min 695:-/gång (Rekommenderas i kurform 4-6 ggr)

Hudrodnad/Rosacea (C.R.behandling)
Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnande, läkande och återbyggande effekt på den obalanserade huden. Rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

I C.R. complex ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring och applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din
huds behov.

ca 30 min 695:-/gång (Rekommenderas i kurform 4-6 ggr)

Hyperpigmenterad hud (M.E.L.A. behandling)
pHformulas unika powerclay som används vid M.E.L.A. ”skin
resurfacing”-behandling är en kraftfull behandling av hyperpigmentering som reducerar ansamlingen av epidermalt lokaliserat melanin. Den hämmar effektivt tyrosinasets enzymatiska aktivitet och stimulerar till epidermal celldelning.
Därigenom accelereras den epidermala cellomsättningen, vilket får som resultat, att redan bildat melaninpigment avlägsnas. På grund av dess innovativa och högeffektiva verkan uppnås klart synliga resultat med minsta möjliga risk.
Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammerad hyperpigmentering och en allmän ojämn hudton.

Rekommenderar 4-6 behandlingar med
2-3 veckors mellanrum. Startar kuren med en V.I.T.A. C. behandling. I M.E.L.A.”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

ca 30 min 795:-/gång (Rekommenderas i kurform 4-6 ggr)

 

Åldrad hud (A.G.E. behandling)
En aktiv och effektiv "skin resurfacing" solution för behandling av typiska tecken på åldrande, som uv-åldrande, pigmentförändringar, matt,
oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer. pHformulas A.G.E. solutions är speciellt utformade som avancerade anti-åldrande ”skin
resurfacing”-behandlingar för att hjälpa till att förbättra typiska tecken på åldrande. pHformula Kurbehandling - A.G.E. Jobbar på hudstruktur, linjeringar mm. Rekommenderas till dig som har en mogen hud. Behandlar effektivt bl.a. solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud. Starta kuren med en V.I.T.A.C. behandling. I A.G.E. ”resurfacing"-behandling ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov och avslutande produkter.

ca 30 min 695:-/gång 

(Rekommenderas i kurform 4-6 ggr med 2-3 veckors mellanrum)

V.I.T.A.C. behandling
Boost för ökad lyster V.I.T.A. C (C-Vitamin behandling) Maximala koncentrations-nivåer av Vitamin C uppnås i en högabsorberbar formula. Ett avancerat system som används vid tidiga tecken på hudskada. L-askorbinsyra hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket. Behandlingen är anpassad för uv-skadad eller pigmenterad hud och kan även hjälpa till att minska ojämn hudton vid regelbundna behandlingar. Fortsätt gärna hemma med tillhörande produkter för bäst effekt.

ca 30 min 695:-

 

 

Microneedling ansikte

MesoresurfacingTM behandlingen är framtagen för att skapa mikroskopiska kanaler tillsammans med M.E.S.O. glow device, vilket stimulerar det naturliga försvarssystemet för att reparera och producera collagen samt proteiner på behandlingsområdet. pHformula's aktiva ingredienser appliceras på huden efteråt för att försäkra en effektiv upptagning och ytlig stimulering. Resultatet i hudens tjocklek blir förbättrad, en minskning av ytliga ärr, reducering av hudbristningar och minimerar fina linjer.
Idealiskt att behandla: Fina linjer,  Rynkor, Hudbristningar, Akneärr, Pigmentering

 

ca 60 min 1.995:-  (i kurform 1.500:-)

 

Thermal Classic Spa & Hälsocenter
Polhemsgatan 2
Trollhättan,  461 30

Boka online

Telefon 
0520-481101

Orgnr: 9696283697

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thermalclassicspa aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thermalclassicspa.

Öppettider

 

Mån - Fre   09:00 - 18:00

Lör  Efter öv. kom.

Sön Stängt